Home > Pilleovne

Pilleovne

Få maksimal besparelse på opvarmning med træpilleovne. Spar 50-70% på opvarmningen, ved at udnytte alt varmen og ikke fyre for mere end du bruger. 

Træpilleovne dimensioners efter behov og kan kobles på et Comfort Air® - system, som nemt kan flytte den varme luft til andre rum i huset. 

MCZ pilleovne giver en effektiv opvarmning af flere rum, nem at regulere og tænde -  og så bringer den hygge ind i hjemmet, som familien kan samles om.  

Fuldautomatisk

Pilleovne har fuldautomatisk regulering af forbrændingen.  

Du fylder pillerne på, måske en gang om ugen, og så styrer den selv luftindtaget, mens du bare indstiller temperaturen eller tænder og slukker den. Samtidig har en pilleovn blæsere, som cirkulerer varm luft rundt i huset, fremfor den centrale strålevarme en brændeovn giver. Du vil derfor have det dejligt varmt, uanset hvor i stuen du befinder dig.

Co2 neutral

En af de absolut mest miljøvenlige varmeløsninger med et minimum af skadelige partikler og en CO2-neutral forbrænding. 

Pilleovnenes forbrænding er elektronisk styret, hvorfor den så godt som altid er helt ren. Der kan hellere ikke fyres med vådt brændsel. En pilleovn udleder derfor et minimum af skadelige partikler. Du har altså chancen for at gøre noget helt konkret for både miljø og sundhed.

WIFI styret

Mange modeller har indbygget wifi, således at du kan tænde, slukke og styre temperaturen via mobilen. Dette er ideelt , så du kan starte op, inden du kommer hjem eller på vej ud i sommerhuset.

Hør om dine muligheder

Kontakt os endelig og hør mere om dine muligheder 
og de økonomiske fordele, som der også er. 

Energicenter Vest

V. Kim Mortensen
Gl. Landevej 6
6950 Ringkøbing